AnaSayfa / Blog / BlackBerry Destek / BlackBerry Hard Reset
blackberry

BlackBerry Hard Reset

Uyarı  Hard Reset yani Sıfırlama işleminde sistem verileri, uygulama verileri, uygulama ayarları ve indirilen uygulamalar, Rehber ve mesajlar dahil olmak üzere TÜM veriler silinir. Bu işlemi kesinlikle gerekli ise gerçekleştirin.

x Bir Saniye!

Siteyi terk edecek gibi görünüyorsunuz.

Yeni yayınlarımızdan haberdar olmak için yada Youtube sayfamızı takip etmek isteyebilirsiniz.

Sayfalarımızda ilginizi çekebilecek birçok şey daha var. Hemen göz atmak için Anasayfa'ya uğrayabilirsiniz:

Facebook'a Git YouTube'a Git

Uyarı  Cihaz belleğinde yer alan Resimler, Videolar ve Müzik de silinecektir.

Uyarı Yedek almanızı tavsiye ediyoruz.

Uyarı  Sıfırlama  işleminde cihazınızın şarj seviyesinin %50 oranından  az olmamasına dikkat edin.

 

Şimdi aşağıdaki adımları uygulayın.

           

 

alt + delete + aA basılı tuttuktan sonra telefonun Açma Tuşuna basılı tutarak cihazın açılması beklenir.

Konu hakkında destek almak için 11820'yi arayabilirsiniz.
ŞİMDİ ARA

Hakkında Fatih ATEŞ

Merhaba Ben Fatih 1988 Erzincan doğumluyum. Kırıkkale Meslek Yüksek Okulu’nda Bilgisayar Programcılığı mezunuyum ve özel bir şirkette çalışıyorum. Bu Sayfada yazdıklarım, çalıştığım şirketinde katkılarıyla kişilerin en fazla yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi sahibi olarak hazırlanmıştır. Amacım bunları size görsel dokümanlarla sunmaktır.

ÖĞRENMEK İSTER MİSİNİZ?

bbz10mmssetting3

Blackberry Z10 Manuel MMS Ayarları Nasıl Yapılır

Blackberry Z10n da Manuel MMS Ayarları Turkcell, Vodafone ve Avea için Nasıl Yapılır? Aşağıdaki Görsellerden …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir